Qlixbi

De nieuwe gasfles speciaal voor lassers

Qlixbi is een nieuwe gasfles ontwikkeld door lassers voor lassers. Ben je gepassioneerd door lassen, maar is het wisselen van cilinders tijdrovend? En vind je het lastig om je voorraad goed bij te houden?

Dan biedt Qlixbi enorme voordelen om het omgaan met lasgassen makkelijker te maken. Als lasser zal je de technologie en het comfort van deze nieuwe cilinder zeker waarderen.

De Qlixbi gasfles is dé oplossing voor alle laswerken die gebruik maken van argon en argon-mengsels, heeft een revolutionair gastoevoersysteem, is een compacte en makkelijke gasfles gecombineerd met een reeks slimme digitale oplossingen, en veel meer.

Qlixbi gratis test voor professionele lassers

Las met een gratis demo cilinder gedurende 1 week en ervaar het comfort. Gasflessen.nl bied u deze gelegenheid zonder enige verplichting!

Voor dit gratis testaanbod:

- Kies het gewenste gas. Ontdek de beschikbare gaslasmengsels voor Qlixbi.

- Ontvang een gratis levering van de cilinder en connector door onze verdeler.

- Profiteer van deze gratis test gedurende 1 week.

De 5 voordelen van de Qlixbi gasfles bij het lassen

1 - Superhandig en snel om te lassen

Qlixbi’s nieuwe instant inklikbare connector bespaart tijd en moeite. Je sluit eenmalig je lasapparaat aan op de connector. Daarna kun je snel en gemakkelijk wisselen van gasfles met de inklikbare connector. Er is geen (moer)sleutel nodig.

2 - Efficiënt: gasfles met een gasniveau-indicator

De Qlixbi’s gasniveau-indicator laat duidelijk zien wanneer het gas bijna op is. De indicator kan vanaf een afstand van 15 meter makkelijk in één oogopslag worden afgelezen. Het bijhouden van de hoeveelheid beschikbaar lasgas is zeer eenvoudig.

3 - Compacte gasfles

De Qlixbi gasfles is ook verkrijgbaar in 33 liter, 300 bar. Het totale gewicht van de cilinder is ongeveer 52 kg. Ter vergelijking: een standaard cilinder met een inhoud van 50 liter bij 200 bar weegt 68 kg - en de capaciteit van beide is identiek (10 m3)! Geniet van de voordelen van een compacte cilinder met dezelfde gasinhoud als een 50 liter cilinder.

4 - Veiligheid voor lassers: makkelijk te hanteren

Het ergonomische wiel van de Qlixbi gascilinder geeft je de controle en vermindert de kans dat de cilinder omvalt tijdens gebruik en manoeuvreren. De 360° draaibare connector zorgt ervoor dat je de stand van de drukregelaar makkelijk kan veranderen zonder de cilinder te hoeven draaien. Veiliger lassen kan met Qlixbi gasfles.

5 - Eenvoudig Gas management

De Qlixbi connectoren kunnen intelligent zijn. Vanuit een slimme digitale tool kan de voorraad beheerd worden. Elke connector registreert het verbruik en de wisselingen. Qlixbi Stock Alert is een app die toelaat een min/max voorraad te bepalen en een automatisch mail te ontvangen wanneer cilinders leeg raken. Deze mail bevat de te bestellen info en een link naar de Air Liquide bestelsite. Met enkele clicks is er een nieuwe bestelling geplaatst. De toepassing werkt via een PC of smartphone. Je bespaart tijd bij de fysieke opvolging van je voorraad.

Welke lasgassen zijn beschikbaar in Qlixbi?

Argon en Argon-CO2 mengsels (ARCAL reference line) zijn te verkrijgen in Qlixbi. Deze gassen kunnen worden gebruikt voor verschillende lastoepassingen (MIG, MAG, TIG). Wanneer je een QLIXBI gasfles koopt, kun je uit de bijbehorende ARCAL lasgassen kiezen.

Hieronder vindt je een overzicht van de verschillende gassen en toepassingen. Aarzel niet om contact op te nemen met onze lasexperts als je meer informatie wenst.

Qlixbi soorten