Diensten

Verkoop gasflessen

Bij ons gasdepot kunt u kiezen uit een zeer uitgebreid assortiment gasflessen. Van blikjes van 33 cl tot gasflessen met en inhoud van 33 kilo. Gasflessen van metaal, light steel en kunststof. Heftruckgas is ook verkrijgbaar in rvs-uitvoering. Onze medewerkers kunnen u adviseren over welke soort gasfles het beste past bij de gewenste toepassing.

Bijvullen gasflessen

Wij zijn een erkend en gecertificeerd vulstation van gasflessen voor particulieren en bedrijven. Zo vullen we dagelijks de bekende 5 kg gasflessen voor uw caravan of boot. En u betaalt alleen wat wij bijvullen! Zo kunt u veel euro’s besparen. Bovendien is uw wachttijd niet langer dan het vullen van de gasfles: hooguit twee minuten.

Uiteraard kunnen we ook andere soorten propaangasflessen voor u vullen, mits deze fles uw eigendom is. Wij vullen géén eigendomsflessen van maatschappijen (dat is bij wet verboden), maar die gasflessen kunt u wel bij ons omruilen. Denk aan Antargaz, Benegas en campinggas.

CO2-vulstation

CO2 nodig voor een aquarium of om te paintballen? Of voor iets anders dat veel druk vereist? Op ons terrein is een CO2-vulstation aanwezig. Hier kunt u lege cilinders direct vullen, mits koud aangeleverd. Zijn uw koolzuurflesjes niet koud? Geen probleem, dan koelen wij ze voor u en kunt u de gevulde flesjes de volgende dag ophalen. In ons CO2-vulstation vullen wij koolzuurflessen van 100 gram tot maximaal 2 kilo.

Gerenommeerde merken

Bij ons kunt u rekenen op gas van gerenommeerde merken. Wij zijn de officiële (regio)dealer van Air Liquide, Antargaz en Benegas. Voor Air Liquide zijn wij zelfs het grootste depot van Nederland.

Constant verbruik

Wilt u de toevoer van heftruckgas (grotendeels) automatisch laten verlopen, zodat uw voorraad niet ‘opdroogt’? Vooral bij een constant verbruik van gas kan dat heel handig zijn, zoals bij het verpakken en verwerken van producten. Wij denken graag met u mee!

Afgekeurde gasflessen inleveren

Wij nemen oude gasflessen in tegen een kleine vergoeding. Met de gemeenten Katwijk en Noordwijk hebben wij hierover afspraken gemaakt. Voor het inleveren van afgekeurde gasflessen kunt u niet terecht bij de Milieustraat.

Transport gasflessen

Gasflessen.nl is onderdeel van Jongeneel Transport, dat al meer dan zestig jaar gespecialiseerd is in het vervoeren van propaangas en industriegassen.

Gecertificeerde medewerkers

Alleen gecertificeerde medewerkers voeren het uitvoerende werk in ons gasdepot uit, van het vullen tot het vervoeren van gas. Onze medewerkers zijn speciaal opgeleid om dit werk te mogen doen. Dat geldt ook voor onze chauffeurs, die de gasflessen vervoeren in ADR-goedgekeurde voertuigen. Verder kunnen onze medewerkers u tot in de kleinste details adviseren over het veilig werken met gasflessen en aanverwante artikelen.

Ophalen en afvoeren afgekeurde gasflessen

Naast het vervoeren van gevulde gasflessen, kunnen wij ook op de gewenste locatie afgekeurde gasflessen ophalen, zoals lpg-tanks en oude brandblussers. De ingezamelde gasflessen voeren wij tegen betaling af voor recycling of vernietiging.

Opslag gasflessen

Op zoek naar een veilige en efficiënte manier om uw gasflessen op te slaan? Bij ons gasdepot in Valkenburg (Z-H, gemeente Katwijk) kunt u opslagkasten en opslagrekken kopen die ruimschoots voldoen aan de landelijke PGS15-richtlijn. Onze speciaal opgeleide medewerkers adviseren u daarbij graag over veilige gasopslag.

Opslagkasten en opslagrekken met tussenplateau

Wij bieden standaardoplossingen aan voor dertig gasflessen van 10,5 kg. Ook voor heftruckflessen. U kunt ook losse elementen bij ons aanschaffen, om zelf een kast of rek samen te stellen. Voor gasrekken met opklapbaar tussenplateau, om twee lagen te kunnen aanbrengen, kunt u ook bij ons terecht.

Wij zijn dealer van www.gasflesopslag.nl, waar u de mogelijkheden kunt bekijken. Van kleine kasten voor zes gasflessen tot gasrekken waarin veertig flessen passen. Wij adviseren u graag over wat voor ú de beste aankoop is voor het opslaan van gasflessen.

opslag hok voor gasflessen

Wet- en regelgeving bij opslag gasflessen

Weet u precies wat alle randvoorwaarden zijn bij gasopslag? Zoals de wettelijke afstand tussen wand en kast? En hoeveel minuten die wand brandwerend moet zijn? Hoe ver de kast minimaal van een rioolpunt verwijderd dient te zijn? Onze gecertificeerde medewerkers zijn helemaal up-to-date van alle wet- en regelgeving over gasopslag en komen graag bij u op locatie langs om de wensen en mogelijkheden te bespreken.