Lasmiddelen

Lastechniek en snijonderdelen voor elke werkplaats en ieders budget

Op zoek naar een one-stop-shop voor gasflessen en lastechniek? Zodat u alles in een keer geleverd kunt krijgen? U kunt bij ons terecht voor machines en (slijt)onderdelen die te maken hebben met las- en snijtechniek. Via een vast aanspreekpunt.

Met onze eigen shop voor las- en snijtechniek kunnen we alle denkbare lasmiddelen leveren voor elke werkplaats, van onderhoud tot constructie. Of u nu werkzaam bent in de zware industrie of in de food-sector. En of het nu gaat om het verwerken van roestvast staal (rvs), staal of aluminium. Maakt u gebruik van autogeen- of plasma-snijmachines? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Toonaangevende merken

We zijn het verkooppunt voor alle toonaangevende merken op het gebied van las- en snijtechniek: Oerlikon, Weldline/by Lincoln Elctric, Air Liquide, ALBee, American Torch Tip (ATTC), Kentie, Hypertherm, Abicor Binzel, 3M en Castolin Eutectic. Uiteraard leveren wij niet alleen de machines en (slijt)onderdelen, maar ook aanverwante producten, zoals persoonlijke beschermingsmiddelen. Naast het kopen van lasmiddelen kunt u ook bij ons terecht voor het onderhouden, repareren én keuren van uw huidige lasmachine(s).

Professionele lasapparatuur

Wij werken nauw samen met de producenten van lasapparatuur en snijtechniek. Voor alle overige merken machines en onderdelen staan wij in nauw contact met landelijke erkende dealers, bij wie we altijd kunnen rekenen op een uitgebreid en actueel assortiment. Ons aanbod van lasgebruiksartikelen loopt uiteen van lashelmen, laselektroden, MIG/TIG-draden, reduceerventielen tot lashandschoenen, slijpschijven en las- en snijapparatuur.

Wij horen graag wat we op het gebied van lasmiddelen voor u kunnen betekenen. Heeft u nog vragen over ons assortiment en onze service? Of wilt u meteen lasmiddelen bestellen? Via onderstaande gegevens kunt u contact met ons opnemen.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.00-17.00 uur

Zaterdag: 8.00 - 12.00 uur