Propaangassen

Gasflessen voor particulieren en bedrijven

Propaan is een veelgebruikte brandstof, onder andere voor gasbarbecues, terrasverwarmers en caravankachels. Het is dan ook belangrijk om de juiste gasfles te kiezen die past bij jouw toepassing.

De meest gangbare propaangasfles is de 5 kg gasfles. Deze gasfles is geschikt voor kleinere toepassingen zoals gasbarbecues en heaters. De 5 kg gasfles is makkelijk te hanteren en is voorzien van een handige draagbeugel. De gasfles heeft een buitendraad aansluiting en past op de meeste reguliere gasbarbecues en heaters.

Voor grotere toepassingen zoals bijvoorbeeld het verwarmen van een grote tent of het koken voor een grotere groep mensen bieden we de 10,5 kg gasfles aan. Deze gasfles is voorzien van een buitendraad aansluiting en is geschikt voor toestellen met een hoger vermogen. De 10,5 kg gasfles is makkelijk te hanteren door de handige handgrepen aan de zijkant.

We bieden ook de 33 kg gasfles aan. Deze gasfles is geschikt voor grotere toepassingen zoals het verwarmen van grote ruimtes of bijvoorbeeld voor in de landbouw. De 33 kg gasfles is voorzien van een buitendraad aansluiting en is geschikt voor toestellen met een hoog vermogen.

Let op: propaangas is een brandbaar gas en moet op een veilige manier worden opgeslagen en gebruikt. Zorg er daarom altijd voor dat je de veiligheidsvoorschriften opvolgt en de gasfles op een goed geventileerde plaats plaatst.

One-stop-shop!

Wij verkopen ook alle denkbare aansluitmaterialen en andere gas-gerelateerde artikelen. Denk aan propaanslang, regelaars, vulpijpjes, verloopnippels, klemmen en gaskachels. Onze speciaal opgeleide medewerkers kunnen u adviseren over wat u precies nodig heeft en hoe u deze materialen veilig kunt aanbrengen en gebruiken.