Albee Gas

ALbee™ - een eenvoudige en innovatieve oplossing voor iedereen

Bent u lasser, evenementenorganisator, verwarmings-, koel- of aircospecialist, industriële pijpfitter of ‘gewoon’ doe-het-zelver? Gasflessen.nl biedt u ALbee cilinders zuurstof, acetyleen, stikstof, argon, menggas en helium. Ons assortiment ALbee WELD is ideaal voor TIG- en MIG/MAG-booglassen. Onze gascilinders zijn speciaal uitgevoerd voor eenvoudig, veilig gebruik en om het werk qua verplaatsing te vergemakkelijken.

(Bron: https://industrie.airliquide-benelux.com/belgie-nederland/)

Gebruiksklaar

Elke ALbee cilinder is voorzien van een volledig geïntegreerde kraan/drukregelaar. Dat betekent dat elke cilinder gebruiksklaar is zodra u die in handen krijgt.

Lichtgewicht

De ALbee cilinder is een lichte cilinder: vanaf 7 kg. En daarmee gemakkelijk mee te nemen om overal te lassen, zelfs op steigers. En handig om te kunnen lassen in een moeilijke houding.

Gebruiksvriendelijk

Bent u een leek in het lassen? Geen probleem! Een ON/OFF-schakelaar, de snelkoppeling en een permanente visuele weergave door de manometer maken het bedienen eenvoudiger.

Veiligheid

De veiligheid van onze gebruikers is onze hoogste prioriteit. De ALbee cilinders worden op het terrein gebruikt en moeten dus tegen een stootje kunnen. Daarom is het systeem 'nul lek' ontwikkeld en wordt de drukregelaar beschermd tegen eventuele schokken. Bovendien krijgen de cilinders en de drukregelaar bij elke navulling een volledig onderhoud door Air Liquide.

Geen huur meer, standaard vervanging

Gasflessen.nl is een erkende dealer van ALbee. Bij ons koopt u een volle ALbee cilinder. Daarna volstaat het om de lege cilinder bij ons te wisselen voor een volle fles.

Download Albee brochure