Kopen en vullen van gasflessen

Meer dan tien gasflessen kopen? Bestel vóór 11.30 uur, morgen in huis!

Bijvullen gasflessen

Wij zijn een erkend en gecertificeerd vulstation van gasflessen voor particulieren en bedrijven. Zo vullen we dagelijks de bekende 5 kg gasflessen voor uw caravan of boot. En u betaalt alleen wat wij bijvullen! Zo kunt u veel euro’s besparen. Bovendien is uw wachttijd niet langer dan het vullen van de gasfles: hooguit twee minuten.

Uiteraard kunnen we ook andere soorten propaangasflessen voor u vullen, mits deze fles uw eigendom is. Wij vullen géén eigendomsflessen van maatschappijen (dat is bij wet verboden), maar die gasflessen kunt u wel bij ons omruilen. Denk aan Antargaz, Benegas en campinggas.

CO2-vulstation

CO2 nodig voor een aquarium of om te paintballen? Of voor iets anders dat veel druk vereist? Op ons terrein is een CO2-vulstation aanwezig. Hier kunt u lege cilinders direct vullen, mits koud aangeleverd. Zijn uw koolzuurflesjes niet koud? Geen probleem, dan koelen wij ze voor u en kunt u de gevulde flesjes de volgende dag ophalen.

In ons CO2-vulstation vullen wij koolzuurflessen van 100 gram tot maximaal 2 kilo.

Gerenommeerde merken

Bij ons kunt u rekenen op gas van gerenommeerde merken. Wij zijn de officiële (regio)dealer van Air Liquide, Antargaz en Benegas. Voor Air Liquide zijn wij zelfs het grootste depot van Nederland.

Constant verbruik

Wilt u de toevoer van heftruckgas (grotendeels) automatisch laten verlopen, zodat uw voorraad niet ‘opdroogt’? Vooral bij een constant verbruik van gas kan dat heel handig zijn, zoals bij het verpakken en verwerken van producten. Wij denken graag met u mee!